Makina u bë còpa còpa dhe u kthye përmbys, jep shpirt në vend 19-vjeçari: Ishte në lule të mòshës

admin 0

Makina u bë còpa còpa dhe u kthye përmbys, jep shpirt në vend 19-vjeçari: Ishte në lule të mòshës

Për herë e më shumë të rinjtë po humbasin jetën në akside nte. Një ak sident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të diele, ku një i ri ka humbur jetën.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..
Një 19-vjeçar ka dhënë shpirt në mes të rrugës. Aksidenti ka ndodhur midis Waldeck-Freienhagen dhe Wolfhagen-Ippinghausen.
Rreth orës 9 të mëngjesit, një 19-vjeçar doli nga rruga dhe u përplas pas një peme. Makina është kthyer përmbys dhe është bërë copa-copa. Në momentin që është shkuar t’i jepet ndihmë për të riun ishte shumë vonë, pasi ia kishte dhënë shpirt në rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *