Makinat u bënë copa-copa/ Tre të rinjtë japin shpirt në vend, ishin shokë me njeri-tjetrin: Të zezat nëna

admin 0


Makinat u bënë copa-copa/ Tre të rinjtë japin shpirt në vend, ishin shokë me njeri-tjetrin: Të zezat nëna

Një a ks id ent rrugor shumë i rë ndë ka ndodhur në pr ag të Pashkëve në Itali. Si pasojë e aks ide ntit kanë hum bur je tën 3 të rinj nga Mignano Monte Lungo, në provincën e Caserta, dhe një pesëdhjetë vjeç.
Përplasja ishte shumë e for të sa tre të rinjtë vd iq ën menjëherë në vendngjarje, ndërsa ndërsa 15-vjeçari u transportua në gjendje të rëndë në spital dhe h umbi jetë n pak orë më vonë.

Të rinjtë që kanë h umbur jetën Carlo Romanelli 19 vjeç, Matteo Simone, 19 vjeç dhe Luigi Franzese, 20 vjeç. Të gjithë banues në Mignano Montelungo, afër Cassino. Shoferi tjetër Claudio Amato, 52 vjeç që jeton në Campo Zillone, një fshat i Mignano Montelungo, gjithashtu humbi jetën.
Të tre djemtë, miq të shkëlqyeshëm, jetonin afër njëri-tjetrit. Claudio Amato, i lindur në 1969, ishte duke drejtuar Fiat Idea. Ai doli për të blerë pica dhe po kthehej në shtëpi në fshatin Campo Zillone, por që fatkeq ësisht hu mbi j etën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *