Marr 200 euro për orë/ Familja shqiptare e la në rrugë nënën e dy fëmijëve pasi u nda nga burri

admin 0

Marr 200 euro për orë/ Familja shqiptare e la në rrugë nënën e dy fëmijëve pasi u nda nga burri

Në emisionin “Shqipëria Live” në Top Channel u transmetua intervista e një 25-vjeçare, e cila prej 4-vitesh punon si pro stit utë. Xhemi tregon eksp/eriencën e saj dhe arsyet që e kanë shtyrë drejt kësaj rruge. Vajza e re ka 2 fëmijë dhe nisur nga vështirësitë ekonomike është detyruar të punojë si pro sti tutë. Xhemi pretendon se nuk ja del dot të jetojë normalisht në rast se punon një punë të thjeshtë.
Nda/rja nga bashkëshorti ishte pika e saj e kthesës, pasi u përball me vësht/irësi ekonomike, familja e bra/ktisi, për shkak të nda/rjes dhe nisi rrugën e ga/buar. “I hyra kësaj rruge për shkak të ekonomisë. Jam 25 vjeçe. Kam qenë e martuar dhe jam e ndarë. U gjenda në rrugë, pasi familja nuk më pranoi pasi u ndava. Ishte një moment ku isha pa punë dhe pa bukë, kam qëndruar në stola në Pogradec me fëmijët. Kam nisur si kameriere në fillim, po s’më dilte rroga. Më afroheshin në fillim por nuk pranoja, më pas e nisa”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *