Me këmbë të mbarë Albin Kurti dhe Vjosa Osmani si gurojnë 200 mijë va ksina Pf izer

admin 0


Me këmbë të mbarë Albin Kurti dhe Vjosa Osmani si gurojnë 200 mijë va ksina Pf izer

Burime të ‘Presheva e jonë’ brenda zyrës së kryeministrit Kurti, bëjnë me dije se këtë javë pr itet që në Prishtinë të arrijnë 200 mijë va ksina an tiCO VID dhe menjëherë pas kësaj do të fillojë va ksinimi ma siv i qytetarëve nëpër shtatë qendra të Kosovës.

Burime të ‘Presheva e jonë’ brenda zyrës së kryeministrit Kurti, bëjnë me dije se këtë javë pr itet që në Prishtinë të arrijnë 200 mijë va ksina an tiCO VID dhe menjëherë pas kësaj do të fillojë va ksinimi ma siv i qytetarëve nëpër shtatë qendra të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *