Me këtë metodë do i pastroni gurëzat tuaja si me magji, ja çfarë duhet të bëni

admin 0


Gurëzat janë një shtresë e verdhë në dhëmbët tuaj që dëm tojnë buzëqeshjen tuaj. Nëse duam të kemi gojën të pastër dhe që nuk ka sëmundje ne duhet të heqim dorë nga veset e duhanit dhe alkoolit. Përveç kësaj është e nevojshme të mbajmë një higjienë të mirë orale.
Është e zakonshme të shkosh tek dentisti për t’i dhënë fund këtij problem pasi ata janë ekspertë në këtë, por megjithatë shumë herë nuk guxojnë t’i tregojnë pacientit të vërtetën.
Përveç kësaj, ka të ngjarë që ata të dinë metoda që ne nuk i njohim dhe nuk do t’i bënim pa ndihmën e tyre. Megjithatë, ka diçka që ne të gjithë mund të bëjmë në shtëpinë tonë për t’i dhënë fund gurëzave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *