Me lòt në sy, Shqipja rrëfen dhùnën nga ish bashkëshorti: Më kanë rràhùr dhe persona nga familja e tij

admin 0

Me lòt në sy, Shqipja rrëfen dhùnën nga ish bashkëshorti: Më kanë rràhùr dhe persona nga familja e tij

Në takimin me Rolandin, ka rrëfyer se si ndodhi divorci pasi babai i saj ndërroi jetë. Ajo ishte me tre fëmijë dhe e pati të vështirë sepse nuk mori pronë dhe u kthye sërish tek prindërit.Shqipja: Kur jam divorcuar më ka rënë qielli mbi kokë. Kur e kujtoj, e di unë si e kam përjetuar. Isha me tre fëmijë, dy vajza dhe djalin më të vogël. Më ka ushtruar edhe dhu në pas lindjes së vajzës së parë. Ishte i dhu nshëm dhe nuk e dija pse ishte. Që aty duhet të pritej shiriti, por unë isha fëmijë, pa mbush unë 16, ai pa mbushur 18. Pas gjyqit, më çuan tek prindërit e mi se nuk më që llonte asnjë metër katror pronë. Më lejuan të mbanim vetëm djalin. Pas pak kohe, më vd iq edhe babai.
Kam jetuar me dhu në që pasi u bë vajza 1 vjeç, më ka gjuajtur im shoq. Më pas më ka gjuajtur dhe një person në familjen e tim shoqi. E kam dashur dhe më donte e nuk e mendoja që të shkoja në shtëpinë e prindërve. Këtë më thotë dhe im bir që më thotë pse vazhdove e bëre fëmijë të tjerë. Kam shkuar dhe në polici e kam raportuar për vëllain e tij dhe jam dhu n uar sërish. Vjehrrit e mi kanë qenë të mrekullueshëm, ama vazhdoi keq keq keq sa… Kur vdiq im atë, më solli fletën për tu divorcuar.

Shqipja: Fill pas ndarjes, mësova se kishte lidhje me nusen e shokut. Më pas u martua me një zonjë, ajo më ka folur në fillim, kemi pirë kafe dhe është shumë zonjë. Më respekton dhe e respektoj.Më pas tregoi historinë e trishtë me motrën e ndjerë, e cila është ndarë nga jeta sepse është mbytur dhe ka humbur kontaktet me djalin e saj.
Shqipja: Pas vd ekj es së motrës, i thamë që motra nuk jeton, është mbytur dhe shpresoj që djali të jetë gjallë se nuk kam folur dhe nuk e di ku është.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *