Më shumë të ardhura për shqiptarët? Edi Rama jep lajmin e madh: “Do të ndodhë prej…

admin 0

Më shumë të ardhura për shqiptarët? Edi Rama jep lajmin e madh: “Do të ndodhë prej…

Më shumë të ardhura për shqiptarët? Edi Rama jep lajmin e madh: “Do të ndodhë prej Janarit”
Gjatë takimit të tij me deputetët fitues të Partisë Socialiste që u transmetua live edhe në faqen e tij në Facebook, kreu i shtetit bëri disa premtime të mëdha.
Ai u shpreh se qeveria do të vazhdojë me planet për të rritur edhe më rrogën minimale dhe reformimin e administratës publike. Kreu i shtetit u shpreh se këto ndryshime do të nisin që prej 1 Janarit të vitit të ardhshëm.

“Ne do t’i mbajmë 1 për 1 zotimet tona ,duke nisur që nga zerimi i taksës për pagën që prej janarit të vitit që vjen. Rritja e pagës minimale në 380 mijë lekë apo deri në 400 mijë lekë brenda mandatit të tretë.
Ndërtimi i porteve të reja, duke nisur me atë të Shëngjinit që shpresojmë të jetë gati në fund të ketij mandati. Përsa i përket digjitalizimit, ne kemi hedhur bazat për një shtet pa vonesa përsa i përket kësaj pjese.” -tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *