“Më vjen tυrp që jam shqiptare”, Gruaja shqiptare shpërthen: Fati më ndihmoi që u martova me një te huaj..!!

admin 0

“Më vjen tυrp që jam shqiptare”, Gruaja shqiptare shpërthen: Fati më ndihmoi që u martova me një te huaj..!!

. Ky është përkufizimi më i plotë sipas socíologëve dhe psíkologëve për paragjykímin, fenomen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht..…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *