Meda E Lulja S’dinë Të Plaken, Ja Si Duken Me Njëritjetrin

admin 0

Meda E Lulja S’dinë Të Plaken, Ja Si Duken Me Njëritjetrin

Mehdi Pergjeçaj, apo i njohur si Meda, është ndër këngëtarët më me zë në trojet shqiptare. Meda është i martuar me Luljetën, dhe së bashku kanë katër fëmijë, një vajzë e tre djemë.
Ata janë ndër çiftet më të dashura për publikun dhe asnjëherë nuk hezitojë ta shfaqin dashurinë që kanë për njëri tjetrin.
Në një fotografi të shpërndarë në Instagram shihet Meda së bashku me Lulen , teksa të dy shkëlqejnë me pamjen e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *