Mediumet Kroate tregojne se si Hashim Thaci, Avdullah Hoti dhe Edi Rama me nje nenshkrim trondites i’a rregulluan Serbise marredheniet me SHBA-ne

admin 0

Mediumet Kroate tregojne se si Hashim Thaci, Avdullah Hoti dhe Edi Rama me nje nenshkrim ”trondites” i’a rregulluan Serbise marredheniet me SHBA-ne !!

Votat i marrin prej kosovareve, por a janë Hashim Thaçi dhe Abdulla Hoti poli.tikanet me te sukses shem qe ka pasur ndonje here Serbia? Kjo eshte dilema që e kanë ngritur disa medi.ume në Kroaci, në komentet e botuara në faqet e tyre, ku vazhdon te ana lizohet dhe komentohet marre.veshja e Uashingtonit, Hoti Vuçiq.
Asnje poli.tikan serb deri sot nuk ka siguruar 4 mili arde dollare për vendin e tij. Këtë e bëri krye ministri kosovar Avdulla Hoti. Ai me nje nen.shkrim hapi dyert për investime multi.miliardeshe amerikane ne Serbi, por edhe për për.mirësim të marre dhënieve mes Serbise dhe Amerikes, thone ne mediat kroate.

Sipas tyre, me merite te Avdulla Hotit dhe me për.krahje të Hashim Thaçit e Edi Ramës, Serbia paprit mas u be faktor ne rajon dhe mik me SHBA-te.
Në kurriz te Kosoves Serbia tani u be fak.tor pozitiv, duke mos pasur nevoje qe te heqe dore nga loja e dy.fishte edhe me lindjen edhe me peren.dimin, thek.sojn mediat kroate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *