Melisa dhe Mevlani zihen sërish keq për faj të Ledjanës: O i pafytyrë, do të ofendoj për të gjitha ato që më ke bërë

admin 0

Sherri Melisa-Mevlan ka vazhduar edhe dje në Përputhen Prime. Javën që lamë pas u pa tek Melisa një zëmërim i paparë pas takimit të Mevlanit dhe Ledianës ku ai i dedikoi dhe një këngë.

Comments

Sherri Melisa-Mevlan ka vazhduar edhe dje në Përputhen Prime. Javën që lamë pas u pa tek Melisa një zëmërim i paparë pas takimit të Mevlanit dhe Ledianës ku ai i dedikoi dhe një këngë.

Surpriza e Mevlanit për Sindin/ Melisa bëhet “xheloze”, reagon djali nga Kavaja: Ti më le në parkim… – Top Channel

Debati:

Melisa: Mos e merr për xhelozi, por zhvlerësim

Mevlani: Po pse

Melisa: Se ke menduar se më kë gatu, se është aty gati çdo herë. Jam shumë e sigurt për pafytërësinë tënde.

Mevlani: Mua mos ofendo

Melisa: Nuk do ndalem sa të mundem do të ofendoj për atë se çfarë ke bërë

Mevlani; pse?

Melisa: po përse u çove në këmbë, ke frikë se s’mbrohet dot ajo?

Mevlani: Jo thjesht u çova për të sqaruar dhe qetësuar situatën Mos më fol gjithë ironi, mos më bëj si profesoreshë. Melisa: Aman të lutem mos na bëj meme.

Mevlani: po ta shpjegoj cdo kush ka të drejtë të thojë atë se çfarë do, edhe Lediana. Ti u re voltove pse i dedikova këngë. Melisa: kur vjen puna ke shpall një lloj mundimi kurse ndaj meje asgjë. Vjen dhe del në takime me mua krejt në rregull dhe pastaj… S’do rregullohet asgjë mes nesh ta dish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *