Melisa i bërtet Mevlanit keq fare dhe si lë gjë pa thënë: Jam lënduar, po të them më keni bërë vajzë rruge mos më përmendi më

admin 0

Puntatën e sotme u transmetua takimi romantik mes Ledjanës dhe Mevlanit, një takim që solli shumë debat në studio.
src=”https://do24news.com/wp-content/uploads/2021/01/Screenshot-2021-01-13-at-7.00.46-PM-800×445-1-300×167.png” alt=”” width=”300″ height=”167″ class=”alignnone size-medium wp-image-84″ />


Shkak për këtë është bërë fakti se Ledjana tha në takim se ajo nuk pranon puthje e përqafime, deklaratë kjo që preku Melisën. Ajo u emocionua, ndërsa tha se është komentuar gjithmonë në studio për veprimet e saj, duke theksuar me forcë: “do përqafohem dhe do puthem sa të më dojë qejfi”.

Ledjana: Unë nuk përmenda emër. Melisa: Po unë jam përqafuar e puthur në takime.

Melisa: Po unë isha, kush ishte përqafuar me ty?

Mevlani: O Zot… Melisa: Unë vetëm jam komentuar këtu, më kanë bërë edhe vajzë rruge, se jam përqafuar që ta dini mirë, unë do përqafohem sa të dua

Ana: Po përqafohu mi. Melisa: Jam lë nduar, nuk më plas për komentet jashtë, po e keni seriozisht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *