Memli Krasniqi i Drejtohet Vjosa Osmanit:”Turp Të Qoftë e Injorove UÇK-në”

admin 0

Memli Krasniqi i Drejtohet Vjosa Osmanit:”Turp Të Qoftë e Injorove UÇK-në”

Reagim ndaj presidentes Vjosa Osmani, për mospërmendje të UÇK-së në përvjetorin e B.etejës së Koshares, ka bërë edhe deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi.Ai shprehet qe Presidentja e Republikes se Kosoves e injoroi dhe e anashkaloi U.shtrine Clirimtare te Kosoves duke mos e permendur ate.

Krasniqi thotë se të mjerë janë të gjithë ata që mendojnë se lavdia e U.shtr.isë Çlirimtare të Kosovës, mund të zbehet duke mos e përmendur emrin e saj në përvjetoret e be.tejave tit.anike të ush/tar.ëve të saj.Sipas nënkryetarit të Kuvendit, UÇK s’ka nevojë për të gj.allët për t’u lartësuar, por shton se turpi është i atyre që duke e injoruar UÇK-në tentojnë ta rishkruajnë historinë e lirisë sonë.
Reagimi i plotë nga Memli Krasniqi:Te mjere jane te gjithe ata qe mendojne se lavdia e Ush.tr.ise Çlirimtare te Kosoves mund te zbehet duke mos e permendur emrin e saj as ne pervjetoret e be.tejave tita.nike te u.shta.reve te saj.UÇK s’ka nevoje per ne te gja.llet per t’u lartesuar se ate e ka lartesuar sakr.ifica e atyre qe dhane je.ten nen emblemen e saj.

Nuk mund ta nençmojne kalimtaret ate qe e ka lartesuar historia. Por, turpi eshte i atyre qe duke e injoruar UÇK-ne tentojne ta rishkruajne historine e lirise sone.#LiriaKaEmër #UÇK-perfundoi Memli Krasniqi.Memli Krasniqi i cili u tregua shum k.ritik qe nga fillimi per Presidenten Vjosa Osmani dhe Kryeministrin Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *