Mënyra E Cila Pastron Sinuset Në Mënyrë Të Shpejtë Sidomos Tani Në Këtë Periudhë Pasi Shumica Po Vuajnnë..

admin 0

Mënyra E Cila Pastron Sinuset Në Mënyrë Të Shpejtë Sidomos Tani Në Këtë Periudhë Pasi Shumica Po Vuajnnë..

Sinuset e mbyllura gjithsesi mund të vështtirësojnnë jeetën e përditshme dhe të krijojnë probleeme me frymëmarrje të vështiirësuaar, dhembbjee koke, por edhe me probleeme të dëgjimit të dobësuar Dr. Alan Mandell nga Florida, praktikues i kiiroprakttikës, ka treguar edhe dy mënyra për pastrimin e sinuseve për të cilat do t’ju nevojiten më pak se dy minuta, të cilat mund t’i provoni menjëherë.
Shtriini gishtaat e mëdhenj dhe njëherësh derisa hapnii gojën shty pnni me giishta brenndësinë e veeshiit.Lironi shtypjeen në vesh njëkohësisht duke mbyllur gojën. Do të dëgjoni pëlciitjee të lehta në vesh. Bëni dhjetë përsëritje të shpejta.

Mbyllni hundën me gishta, merrni frymë lehtë dhe nxirreni frymën duke mbajtur gojën të hapur, me ç’rast do t’ju fryhen faqet, sikur pinii duhaan.
Bëni tri përsëritje duke u kujdesur që të mos i fryni faqet shumë. Pritni disa minuta, pastaj do të duhej të ndienit se si po ju pastrohen sinuset.
Edhe njerëzit me probleeme kro niike të sinuseve kanë konstatuar që këto këshilla ndihmojnë. Posaçërisht janë të dobishme nëse nuk dëshironi të merrni barna të tepërta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *