Mërgimtari i propozon të dashurës sapo arriti në aeroport

admin 0

Mërgimtari i propozon të dashurës sapo arriti në aeroport

Një moment i bukur është parë sot në aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë.
Një mërgimtar nga Zvicra ka vendosur që t’i propozoj të dashurës së tij në Kosovë, sapo ka zbritur në aeroport.
Në video shihet momenti kur mërgimtari ulët në gjunjë dhe i vendos unazën të dashurës së tij, e cila u emocionua nga kjo befasi, shkruan Magazina.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *