MerkeI i dërgon Ietër Joe Biden Dëshiroj një Shqipëri të Madhe

admin 0

MerkeI i dërgon Ietër Joe Biden Dëshiroj një Shqipëri të Madhe

Merkel i dërgon letër Joes: “Dëshiroj një Shqipëri të Madhe, ashtu siç e ka krijuar Zoti..” Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Kancelarja Gjermane, zonja Angela Merkel gjatë një takimi me gazetarët në Berlin ka folur rreth disa çështjeve në ballkanin perëndimor duke folur gjithashtu edhe për Shqipërinë e Shqiptarët që jetojnë në Ballkan.
Angela Merkel theksoi se Shqiptarët u ndanë gjatë lftërave bllkanike dhe pas lftës së parë botërore, ajo tha se Shqipëria është i vetmi shtet në botë i cili kufizohet nga të gjitha anët me bashkëkombasit e vet.
Në fund kancelarja u shpreh se dëshira e saj është ta sheh një Shqipëri ashtu siç e ka krijuar zoti, të bashkuar dhe të fortë drejt BE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *