“Merr fund loja e Vuçiqit” Ja se çfarë e pret në takimin e radhës me Kurtin…

admin 0

“Merr fund loja e Vuçiqit” Ja se çfarë e pret në takimin e radhës me Kurtin…

Maxharraj: Vuçiq në dy takimet e fu.ndit mbeti pafjalë nga argumentet e Kurtit .Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë mbetët një ndër temat më aktuale në vend.
Mos arritja e një marrëveshje finale mes dy vendeve po sjellë takime të vazhdueshme, shkruan “Bota sot”.
Ai u shpreh se qeveria në krye Kurtin për herë të parë pas shumë vitesh ka arritur të përballë Vuçiqin me realitetin.
Duke vazhduar ai përmend edhe Thaçin dhe Mustafën që sollën vetëm marrëveshje të dëmshme për Kosovën.
Nga ana tjetër analisti thekson që epërsia e Vuçiqit në dialog tashmë ka marr fu.nd pasi Kurti i ka treguar që më Kosova nuk do të bëjë kompromis në dëm të vendit.
“Me këtë epërsia dhe loja e Vuçiqit në dialog ka marrë fund, sepse Kurti i tregoi se më nuk është i nënshtruar por është palë e barabartë në dialog, për çka Vuçiq në dy takimet e fu.ndit mbeti i tmerruar, mbeti pa fjalë por i tërbuar si bisha. Kjo sepse me këtë qeveri dhe me Kurtin si kryemi.nistër ka ardhur koha për llogaridhënie ndaj Kosovës, e jo të kërkojë ndonjë llogari apo kompromis nga Kosova”, përf.undoi Maxharraj për “Bota sot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *