Mesazhi i një polici: Nuk të urrej pse më godite, thjesht jam në shërbimin tuaj

admin 0

Mesazhi i një polici: Nuk të urrej pse më godite, thjesht jam në shërbimin tuaj

Sot më fyeni, më shani dhe më goditni e më përdhosni.
Nesër, si dje edhe si sot, do jem në shërbim të juaj dhe do më kërkosh ndihmë nga unë e jo nga tjerët.
Unë mund të gaboj gjatë shërbimit tim, por kurrë nuk do ta bëjë të padrejtën më qëllim dhe vetëdije.
Nuk do të urrej pse më godite apo shave e ofendove thjeshtë jam në shërbim të juajin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *