Mesoni Se Cfare Po Ndodh / 28.000 Trupa Te NATO-S Kane Zbarkuar Ne Shqiperi…

admin 0

Mesoni Se Cfare Po Ndodh / 28.000 Trupa Te NATO-S Kane Zbarkuar Ne Shqiperi…

Stërvitja ushtarake, e organizuar nga ushtria amerikane në Evropë dhe Afrikë, ku do të marrin pjesë rreth 28 mijë trupa nga 26 vende aleate dhe partnere, do të zhvillohet dhe në Shqipëri, në 7 baza të ndry.shme.
Ministria e Mbrojtjes bën të ditur se stërvitja “Defender 21” do të hapet më 4 Maj dhe pritet të zgja.së deri në 9 Qershor.
Shqipëria është një nga 16 vendet mirëpritëse në zhvillimin e kësaj stërvitjeje ush.tarake. Forcat tona të Armatosura, do të përfaqësohen me rreth 1000 trupa.
Ndërkohë 28.000 trupa shumëkombëshe do të kryejnë aktivitete pothuajse në të një.jtën kohë në më shumë se 30 zona traj.nimi, të shtrira në 12 vende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *