Mesut Ozil – Nje Bamires I Madh! Shiko Sa Familje I Furnizon Me Iftare Gjate Gjithe Muajit – Pa Fjale

admin 0

Mesut Ozil – Nje Bamires I Madh! Shiko Sa Familje I Furnizon Me Iftare Gjate Gjithe Muajit – Pa Fjale

Futbollisti i famshëm me origjinë turke Mesut ilzil mbështeti fushatën e Ramazanit të Gjysmëhënës së Kuqe Turke me donacionin e tij. 114 mijë njerëz në nevojë do të përfitojnë nga darka e iftarit të ilzil dhe dhurimi i pakove ushqimore të bëra për nevojtarët në Turqi dhe jashtë saj.
Mesut Özil, i cili jeton në Angli dhe luan për Arsenalin, bën një emër për veten e tij jo vetëm me arritjet e tij në botën e futbollit, por edhe me ndihmën e tij për nevojtarët. Duke ndjekur nga afër dhe vazhdimisht mbështetjen e veprimtarive të Gjysmëhënës së Kuqe Turke, Özil kësaj here i dhuroi Fushatës së Ramazanit të kryer nga Gjysmëhëna e Kuqe me parullën “Problemet do të Mbarojnë Kur Ndani, Vetëm Besoni”. Ilzil, i cili dhuroi 713 mijë TL Gjysmëhënës së Kuqe në mënyrë që më shumë njerëz në nevojë të mund të përfitojnë nga ndihma, mbështeti njerëzit në Turqi dhe jashtë me darkë iftari dhe pako ushqimore.

Gjysmëhëna e Kuqe e Ozil me materialet që do të furnizohen përmes donacioneve nga kuzhinat e supave të Turqisë në 16 mijë njerëz Darka e Iftarit, konvikti në 1000 pako ushqimore familjare, 1000 pako ushqimore familjare Siriane dhe kryeqyteti Somalisht, kuzhina e supave të Gjysmëhënës së Kuqe në Mogadishu 90 mijë njerëz Mundësitë e darkës së Iftarit do t’i gjejnë. Me donacionin, ndihma do t’i shpërndahet gjithsej 114 mijë personave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *