Mihrije Braha: Më vie shumë TURP i madh që jam nga Kosova, na jemi familje e ngritur shumë

admin 0

Mihrije Braha: Më vie shumë TURP i madh që jam nga Kosova, na jemi familje e ngritur shumë

Mihrje Braha është prezente në ekranet tona televizive qysh nga koha e para luftës, duke vazhduar edhe me tani me këngë të reja dhe duke qenë edhe si prezentuese. Mihrije Braha në postimin e fundit të saj është treguar mjaft e a shpër me zhvillmet e fundit duke thënë se ajo definitvisht nuk i përket kulturës së shumë shqiptarëve dhe se ajo është dashur të jetë amerikane ose pse jo edhe britaneze në raport me pre-dispozitat e saj që i posedon LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *