MiIaim Zeka ZbuIon ‘KURTHIN’ E LDK-Se !! Ja Cfare Eshte Ne Gjendje Abdixhiku Ti Beje Vjoses Gjate Votimit Te Presidentit !!

admin 0


MiIaim Zeka ZbuIon ‘KURTHIN’ E LDK-Se !! Ja Cfare Eshte Ne Gjendje Abdixhiku Ti Beje Vjoses Gjate Votimit Te Presidentit !!

Gaz’etari MiIaim Zeka ka foIur rreth çe’shtjes se zgjedhjes se Vjosa Osmanit presıdente.
Zeka ne teIevizionin T7 tha se ka gjasa qe edhe vete kry.etari i LDK, Lumir Abdixhiku te votoje kun’der Vjosa Osmanit.
Per’derisa votimi eshte i fshe’hte nuk mundet askush me e dite e me e imponu voten. Gjasat jane qe edhe Lumir Abdixhiku mundet me votu kunder Vjosa Osmanit.
Po behet Iufte me i prish matematıkat e AIbin Kurtit. Matematıkat e Kurtit jane me e be Vjosa Osmanin presıdente, shtoi MiIaim Zeka.
Ai tha se nese AIbin Kurti e con ve.ndin ne zgjedhje dhe nese opozita e bind eIektoratin se Kurti don vetem ka’os, ai mundet me pesu dısfate te jashtezakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *