Milaim Zeka: Albini e Vjosa para Edi Ramës janë si krimbi para shqiponjës

admin 0

Milaim Zeka: Albini e Vjosa para Edi Ramës janë si krimbi para shqiponjës

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka ka thënë se presidentja Vjosa Osmani dhe kryeministri Albin Kurti para kryeministrit shqiptar, Edi Ramës, janë si “fabula e krimbit me shqiponjën” Zeka në ka thënë se presidentja Osmani ka qenë dhe është e mbushur me urrejtje.
Sipas ish-deputetit, Vjosa Osamni krejt shkallët e karrierës i ka ngjitur duke sharë kundërshtarët politik, teksa, ka përmendur se Osmani nuk e ka përmendur Edi Ramën me emër kur ka dërguar telegram urimi në drejtim të PS-së për fitoren në zgjedhj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *