Milaim Zeka Dridhe Gjithe Kosoven !! Cfare Dosje Ka Derguar Donika Gervalla Ne Hage…

admin 0

Milaim Zeka Dridhe Gjithe Kosoven !! Cfare Dosje Ka Derguar Donika Gervalla Ne Hage…

Milaim Zeka ka rea.guar ndaj nje shkrimi te Haxhi Avdylit, i cili aku.zoi te gjithe ata qe po e kritikojne mini.stren Donika Gervalla rreth deklarates se saj se do te der.goje ne Hage deshmi kun.der te akuzuarve.
Zeka thote se as kush nuk po e sulmon Gervallen, por shton se vetem po i ker.kohet te dihet se ‘çfare dosje ka dorezu Gervalla ne Gjy.katen Speciale.
Ja shkrimi i tij :
Haxhi Avdyli i lis.tes Guxo, paska guxu me rrejte publi kisht. Permes nje shkrimi, dep.uteti i listes Guxo eshte munduar qe ta mbro.je Donika Gervallen, te ciles gjoja ju kane gju pa te drejte medi.at dhe kundershtaret politik. Madje, ideo logu i listes Guxo paska folur per re.gjimet e vjetra. Argat i zell.shem i atyre regjimeve ka qene vet ai, mire po, per dallim nga Avdyli, une regjim te vje.ter e quaj regjimin e Titos dhe Millo sheviçit e jo te Hashim Thaçit e Isa Mustafes.

Doniken askush nuk po e aku.zon, vetem se opinioni po don dhe duhet me dite se çfare dos.jesh ka dorezu ne Gjykaten Speciale? Kjo ker kese eshte shume normale per shkak te pozi.tes qe ajo mbane. Edhe Albin Kurti duhet me tregu se par garan.ton per Rexhep Selimin, e jo per te tje ret? Albini dhe Donika duhet edhe mu per.gjigjur se cila eshte data e çIirimit te Kosoves, 12 qer.shori 1999, apo 14 shkurti 2021?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *