Milaim Zeka dridhe Vetevendosjen, i jep goditje te madhe Vjosa Osmanit pas zgjedhjes Presidente !!

admin 0


Milaim Zeka dridhe Vetevendosjen, i jep goditje te madhe Vjosa Osmanit pas zgjedhjes Presidente !!

Ish depu teti e gazetari Milaim Zeka ka rea.guar pas shkrimit që dje ka bere ne Facebook, depu teti i PDK, Ardian Kastrati.
Zeka ka thene se Kas.trati ka bere nje gabim te madh dje, e se pas këtij shkrimi janë pre.kur edhe gruaja e vaj.zat e tij.
Megjith ate, i njejti ka thene se jane disa rru.gaç që i kane dale ne mbroj.tje Vjosa Osmanit.

Postimi i Milaim Zekas ne Facebook:
Ardian Kastrati, depu.tet i Kuvendit te Republikes te Kosoves, beri nje gabim te madh dje, ku indi.rekt perqeshi zon.jen Osmani per peshen e saj. Aspak mire nuk eshte ndje.re me kete shkrim edhe gruaja ime, si dhe vaj.zat e mia.
Ama, mu çu do rru.gac e me mbrojte Vjosa Osmani, eshte nje.soje sikur ne plagen e trupit me te kafshu nje qen i cartun.
Vetem ne Kosove ndodhe qe dro.girashi me fole kunder dro.ges, hajni kunder hajnise, i fe.lliqti kunder felli.qesirave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *