Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë ofendon rëndë presidenten Vjosa Osmanin: E ka fytyrën si…

admin 0

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë ofendon rëndë presidenten Vjosa Osmanin: E ka fytyrën si…

Ai është marrë me një deklaratë të presidentes Osmani, dhënë për revistën “Der Spiegel” dhe si “kundërpërgjigje” e ka f yer duke u marrë me fizikun e saj.
“Nëse Osmani do të kishte fytyrë siç e ka barkun, për gënjeshtrat që thotë, gjatë do të përkulej para ‘shtëpisë së verdhë’”, ka thënë Vulin, përcjell B92.
Vulin nuk është hera e parë që fyen politikanët shqiptarë dhe shqiptarët në përgjithësi. Në fakt, ai ka nxjerr nga konteksti deklaratën e Osmanit. Ajo nuk ka thënë se pret që Serbia të bie në gjunjë, për çka ka reaguar Vulini.
Ministri i brendshëm serb do krijimi e “Botës serbe” | Shqip Press


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *