MINUTA E FUNDIT/ Ministri Sveçla po dridh gjithe Kosoven me kete qe po thote per ngjarjen ne veri

admin 0

MINUTA E FUNDIT/ Ministri Sveçla po dridh gjithe Kosoven me kete qe po thote per ngjarjen ne veri

Ngjarjet nē veri, Sveçla mbanē konferencē pēr media.Ministri i Punēve tē Brendshme, Xhelal Sveçla, do tē mbajē konferencē pēr media, nga ora 16:00.Kjo ēshtē bērē e ditur pēr,mes njē njoftimi pēr media nga Zyra e Kryeministrit.Ndēr,kohē, PoI,icia e Kosovēs ka njoftuar se edhe pas a rres,timjit tē tetē personave nē a ksi,onin e sotēm, ka vazhduar he timet in,tensive drejt identifikimit dhe a rres,timit tē personave tē tjerē qē ndēr,lidhen me kon traban,dimin e mallrave.Pērmes njē njoftimi drejtuar mediave, PoI,icia ka bērē me dije se janē shpallur nē kērkim pesē tē dyshuar pēr kon traba,ndē me mallra.“PoI,icia e Kosovēs, fton tē gjithē qytetarēt qē tē mos bien pre e asnjē pro vo,kimi tē mundshēm dhe njē,kohēsisht kērkon bashkē,punim nē ofrimin e informacioneve me qēllim a rres,tijmin e personave tē dy,shuar dhe sjelljes sē tyre pranē or,ganeve tē drejtēsisē”, thuhet nē njoftim.Komunikata e plotē:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *