MINUTA E FUNDIT/ Reagimi i SHBA-ve ndaj vendimit te Albin Kurtit per reciprocitet po dridh këlyshin Vuçiq

admin 0

MINUTA E FUNDIT/ Reagimi i SHBA-ve ndaj vendimit te Albin Kurtit per reciprocitet po dridh këlyshin Vuçiq

Pas vendimit te fundit te Qeverise se Kosoves nga ana e kryeministrit Albin Kurtit per zbatimin e reciprocitetit te targave “karshi” serbise ne spektrin politik te Kosoves thuajse nga gjithe lideret e partive kryesore dhe nga shumica e deputeteve u prit mire dhe u pergezua Albin Kurti per kete veprim. Megjithese nga disa u kritikua qe u be per poena politik ne prag te zgjedhjeve lokale qe do te mbahen pas nje muaji. Gjithsesi Albin Kurti dhe kabineti i tij u shprehen qe vendimin e moren ne bisedim e siper me aleatet nderkombetar, pra nuk ishte vendimi vetjak i Qeverise Kurti. Pra sipas kesaj qe tha ministri i Puneve te Brendshme z Xhelal Svecla qe vendimi u mor ne dakordim me aleatet e Kosoves kjo domethene qe SHBA-te po e perkrahin haptazi vendimin e Albin Kurtit.Per gjitha zhvillimet e fundit na ndiqni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *