Mjekët i thanë asaj se kurrë nuk do të kishte fëmijë, për shkak të gjatësisë së saj. Në fakt, ekoja zbulon diçka të papritur…!!

admin 0

Mjekët i thanë asaj se kurrë nuk do të kishte fëmijë, për shkak të gjatësisë së saj. Në fakt, ekoja zbulon diçka të papritur…!!

Hayleigh është një 25 vjeç are dhe është një nga gratë më të gjata në botë. Ajo ka tejkaluar dy metra.Për këtë arsye, Hayleigh nuk u be.fasua kur u takua me Bryan-in, bashkëshortin e saj, pasi ai ishte shumë më i shkurtër se ajo. Është një metër dhe shtatëdhjetë e katër centimetra i lartë.Historia e tyre ishte dashuri me shikim të parë.Ai kur i dha vajzës puthjen e parë, i tha asaj se ai do të martohej me të dhe ajo pranoi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *