Mos Kalo Pa Dhënë NgushIIime/ Vogë.Lushi Bie Në Pelgun E Ujit Dhe Hum.B Je.Tën, E Ëma Përlotet: Dola Jashtë Dhe…

admin 0


Mos Kalo Pa Dhënë NgushIIime/ Vogë.Lushi Bie Në Pelgun E Ujit Dhe Hum.B Je.Tën, E Ëma Përlotet: Dola Jashtë Dhe…

Një nënë ka kujtuar ditën kur ajo humbi t ra gj.ikisht vogë.lushin e saj pasi ai u m.b yt në një pe.llg uji në ko.pshtin e tyre pas shtëpisë.

Lucy Herd h u.mbi djalin e saj, Jack, pak para ditëlindjes së tij të dytë . 46-vjeçarja nga Berkshire, kujtoi ditën kur bëri një telefonatë, që do t’i ndryshonte jetën papritmas. Lucy, gjithashtu mamaja e Josh, tashmë 24 vjeç, dhe Ellé, 19, thotë se ajo e la Jack-un që të vizatonte teksa iu përgjigj një telefonate dhe bisedoi për pak minuta. Por kur ajo u kthye, dyert e pasme ishin të hapura dhe Xheku nuk shihej askund. Ajo i tha Mirrorit: “Po e thërrisja, dola jashtë dhe qeni u ul pranë pellgut dhe unë aty e kuptova”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *