Mos kalo pa dhene NGUSHLLIME! Po përgatitej për tu martuar, 27-vjeçarja shqiptar h.umb j.etën

admin 0

Mos kalo pa dhene NGUSHLLIME! Po përgatitej për tu martuar, 27-vjeçarja shqiptar h.umb j.etën

Një lajm i hi.dhur jo vetëm për qytetin e Beratit, por për të gjithë vendin. H.umbja e jetës në lule të rinisë të një 27-vjeçareje e cila ishte pre.kur më herët nga.
Ariola Sakollari (Gjeçi) u prek nga koronavirusi 3 javë më parë dhe fillimisht u shtrua në Repartin Për shkak të përk.eqësimit të gjendjes së saj shëndetësore,e reja u dërgua në spitalin C/ovid “Shefqet Ndroqi” në Tiranë, ku prej disa ditësh ndodhej në int.ubim. Me gjithë përpjekjet e mjekëve për ta shp.ëtuar 27-vjeçarja gjeti vd.e.kjen pasditen e djeshme në këtë spital.
Ika e saj nga kjo botë la pas një boshllëk të madh, dh.i.mbje dhe l.ot te familjarët dhe gjithë të afërmit e saj, miqtë dhe shoqëria. 27-vjeçarja priste të martohej së shpejti, por vi.r.usi e ndau nga dashuria e saj dhe gjiri i familjes. Stafi i , thellësisht i pr.ekur nga ky lajm, i shpreh familjes Sakollari ngushëllimet e sinqerta për hu.mbjen e vajzës së tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *