Hum bi familjen gjatë s ulmit izraelit! Foshnja 2 muajshe gjendet i gjallë nën rrënoja

admin 0

Mrekullia e ZOTIT.. Humbi familjen gjatë s ulmit izraelit! Foshnja 2-muajshe gjendet i gjallë nën rrënoja

Histori më t ragjike po shfaqen nga Gaza ndërsa k onflikti Izraelo-Palestinez vazhdon të përshkallëzohet. Avionët izraelitë shtuan s ulmet ajrore në Gaza herët të Shtunën. Një sukm me r aketa i mori jetën një familje palestineze prej 10 anëtarësh dhe i vetmi që shpëtoi është një foshnje 2 muajshe. Mjekët e shpëtuan atë të gjallë nga rrënojat e një shtëpie në Al-Shati Refugee Camp në Gaza e cila u g odit nga s ulmet ajrore izraelite. Mediat shkruajnë se foshnja është gjetur pranë trupit të nënës së ndjerë. Dhjetë anëtarë të familjes, tetë fëmijë dhe dy gra u vr anë kur një ndërtesë trekatëshe u shemb pas një s ulmi të Izraelit.

Foshnja është i mbijetuari i vetëm pasi familja e tij u shua nga s ulmet me raketa.Midis v iktimave ishin tetë fëmijë dhe dy gra, përfshirë Yasemin Hassan (31) dhe Yamin (5), Bilal (10) dhe Yusuf (11) nga familja Abu Hatab dhe Muha (36), Abdurrahman (8), Suheyb ( 14), dhe Jahja (11) nga familja Al-Hadidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *