“Mu bëf shin h.elm për fëmijët nëse kam vj.e.dhur qoftë edhe 1 lek”. Del e verteta sh.o.kuese për Kryemadhin dhe Metën

admin 0

“Mu bëf shin h.elm për fëmijët nëse kam vj.e.dhur qoftë edhe 1 lek”. Del e verteta sh.o.kuese për Kryemadhin dhe Metën

Kandidati për deputet i Nismës Thurje, Endi Shabani ka dalë pak më parë me një status tejet ironik lidhur me kryetaren e LSI, Monika Kryemadhi dhe Presidentin Ilir Meta.
Shabani iu referohet deklaratave të Kryemadhit dhe Metës, për fëmijët e tyre, dhe iu njerëzve duke thënë se si mund ata të mendojnë për fëmijët e shqiptarëve.

Postimi i Endri Shabanit:
Monika: Mu bëfshin h e lm për fëmijët nëse kam vj e dhur qoftë edhe 1 lek.
Iliri: Fëmijët e mi të shu hen si Adem Jashari. Nuk pyes për ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *