Murati nga Turqia qenka fanatik i madh, i tha troç Sindit: Me mua po veshe funde të shkurtër dhe të hapura, s’ka ike koka në Stamboll

admin 0

Murati është një nga djemtë që i është bashkuar së fundmi Përputhen. Ai menjëherë ka fituar simpatinë me qetësinë e tij, por habiti me deklaratat e tij në takimin me Sindin.
Një pyetje spontane e tij tregoi anën fanatike të tij. Debati:

Murati: A vesh rroba të shkurtra? Sindi: po

Murati: S’ka shans nëse del me mua. Sindi: po deri sa ti mbaj sipas teje

Murati: deri poshtë gjurit. Sindi: po në plazh

Murati: ka pishina të mbyllura Murati: po veshe shkurt, koka në Stamboll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *