Mustafa Nano: Kosovarët janë qënie më e prapa mbetur se Serbët

admin 0

Mustafa Nano: Kosovarët janë qënie më e prapa mbetur se Serbët
Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në filimllim të bisedës së të jesh shqiptar është fata litet. Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët përreth si grekët dhe serbët.
Nano tha veçanërisht kosovarët me mentalitetin e tyre dhe me bindjet e tyre janë të prappamebtur..

Mustafa Nano: Kosovarët janë qënie më e prapa mbetur se Serbët
Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në filimllim të bisedës së të jesh shqiptar është fata litet. Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët përreth si grekët dhe serbët.
Nano tha veçanërisht kosovarët me mentalitetin e tyre dhe me bindjet e tyre janë të prappamebtur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *