Nami në lagjen e milionerëve të Tiranës, VIP-At mbesin të tro.nditur nga ngjarja e fu.ndit,,,,

admin 0

Nami në lagjen e milionerëve të Tiranës, VIP-At mbesin të tro.nditur nga ngjarja e fu.ndit,,,,

Lagjia e vilave të Rolling Hills, ku jeton një pjesë e personazheve pub.likë shqiptarë ka mbetur pa ujë. Oranews shkruan së banorët e këtyre vilave, janë përballur me orar të reduktuar të furnizimit me ujë të pijshëm.Prej shumë ditësh në rubinetët e kësaj lagjeje shkon vetëm 20 minuta ujë në ditë, për arsye që nuk dihen.
Banorët janë shprehur se kanë kërkuar dhe reagimin e ujësjellësit, por nuk kanë marrë asnjë përgjigje. Kjo lagje njihet për banorët e saj të përzgjedhur, të cilët janë pjesë e shoëbizit shqiptar, politikanë dhe biznesmenë.
Mes tyre përmendim: Blendi Fevziu, Ermal Mamaqi, Adrian Fullani, Alketa Vejsiu e Arjan Çani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *