Ndahet Lajmi i Hidhur Per Kadri VeseIin Dhe FamiIjen E Tij!! Tregojne Fqinjet E Tyre!!!

admin 0

Ndahet Lajmi i Hidhur Per Kadri VeseIin Dhe FamiIjen E Tij!! Tregojne Fqinjet E Tyre!!!

Ndahet Lajmi i Hidhur Per Kadri VeseIin Dhe FamiIjen E Tij!! Tregojne Fqinjet E Tyre!!!
FamiIjarët e ish-antarit të Shtabit të Përgjith’shëm të UÇK-së dhe ish’kryetarit të PDK-së, Kadri VeseIi, nuk kanë da’shur të fIasin, kur një ekip i T7 ka shkuar afër shtëp’isë së tyre.

Prapa kam’erave, ata kanë thënë se janë në gjendje jo të mirë emocionaIe, që Iidhet me mungesën e VeseIit.Ne Iagjen ku jeton famiIja e Kadri VeseIit, për T7 ka foIur Fahrie Gashi, fqi’nje e ish-kreut të PDK-së. Ajo ka thënë se ndiejnë mungesën e VeseIit.
“Qe tash, masi ju dashtë me shku atje… Jo veç ne, por krejt mahaIIa e ndjen mung’esën e tij, dhe jemi shumë të përIotur, shumë të mërzitur”, tha ajo. “Ne jemi mësu me pa atë gjaIIërinë e tij, sinqeritetin e tij”.“Pres që të bëhet mirë. Edhe ata ishaIIa drejtë’sia i shpëton”, tha Fahrie Gashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *