Ndë.Rron Jetë Kryeinfermierja E Klinikës Infektive Në QKUK-NGushelliMe Familjes

admin 0

Ndë.Rron Jetë Kryeinfermierja E Klinikës Infektive Në QKUK-NGushelliMe Familjes

Pas një sëmun.dje të rëndë, sot ka v .dekur kryeinfermierja e Klinikës Infektive në QKUK, Nerxhivane Konushevci.
Lajmin e hidhur e ka bërë të ditur Oda e Infermierëve Të Kosovës.
Ky është postimi i plotë:
Të dashur Infermierë, Mami dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë

Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë është njoftuar me pikëllim të thellë se pas një sëm.undje të rëndë ka ndërruar jetë kryeinfermierja e repartit e Klinikës Infektive Nerxhivane Konushevci (1962).
Në emër të Odës së Infermierëve të Kosovës, familjes së të ndjerës dhe gjithë̈ kolegëve, iu shprehim ngushëllimet më të thella me rastin e v d.ekjes së parakohshme të koleges Konushevci, e cila dha një kontribut të çmuar në shërbim të pacientëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *