Ndërron j’etë djaloshi 18-vjeçar shqiptar në Suedi (FOTO)

admin 0


Ndërron j’etë djaloshi 18-vjeçar shqiptar në Suedi (FOTO)

Valdrini nga Mitrovica që jetonte në Suedi, ka v de k ur në moshën 18 vjeçare. Familjarë të tij kanë shpërndarë fotografinë dhe ngushëllimet në rrjete sociale.

Nuk janë bërë të ditura ende shkaqet që sollën v d ek jen e të riut. Ndryshe, Mitrovica është tr ondi tur së fundmi me shumë v d ekje, të rinjve por edhe disa të moshuarve që hum bën b ete jën me K0VíD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *