Ndërron jetë në Gjermani, 24 vjeçari nga Kosova

admin 0


Ndërron jetë në Gjermani, 24 vjeçari nga Kosova

Familja e Albionit vjen nga qyteti i Mitrovicës, por ka kohë që jetojnë në shtetin e Gjermanisë, shkruan Jepi Zë.
Lajmin për v dekjen e Albionit e kanë dhënë familjarët e tij përmes një njoftimi në facebook, ndërsa v arrimi pritet të bëhet në Kosovë.

“Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi”
Të dashur miq, dashamir dhe vendas,

Me dhímbje dhe píkëllim, ju njoftojmë se me datë 08.04.2021 në moshë të re, ka ndërruar j etë Albion Dibrani.
Ngushëllime të sinqerta, familjes Dibrani dhe të afërmve!
Allahu e bëftë prej banorëve të Xhennetit të ndjerin InShaAllah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *