Ndërron jetë nga sëmundja e ligë 13-vjeçari nga Rahoveci (FOTO)

admin 0

Ndërron jetë nga sëmundja e ligë 13-vjeçari nga Rahoveci (FOTO)

13-vjeçari nga Rahoveci, Erhan Mushla i cili v uante nga një s ëmundje e r ëndë në mushkëri, ka v dekur sot.Lajmin për v dekjen e tij e bënë të ditur zyrtarët e shkollës ku ai mësoi.
O peracioni i tij duhet të bëhej jashtë vendit, por që fatk eqësisht, ai nuk i mbijetoi s ëmundjes.
“Ngushëllimet më të sinqerta për familjen e të afërmit e tij, për kohë të gjatë do t’a ndiejmë mungesën e Erhanit”, thuhet në njoftim.
Njoftimi i plotë:

Na la një shok i mirë, e pabesueshme Erhan që ike kaq shpejtë, Zoti të dhëntë paqe e q etësi për shpirtin tënd. Shokët dhe shoqet e klasës VII/1 SH.F.M.U “Isa Boletini” Rahovec.
E nderuara familja Mushla me dhembje e pranuam lajmin për ndarjen nga j eta të nxënësit tonë Erhanit, ndajmë dhembjen me humbjen e nxënësit të nderuar, shembëlltyra e tij prej një nxënësi shembullor do të mbetet gjithmonë në zemrat tona si një kujtim i paharruar.
Ngushëllimet më të sinqerta për familjen e të afërmit e tij, për kohë të gjatë do t’a ndiejmë mungesën e Erhanit.
Drejtoria e shkollës dhe Këshilli i Arsimtarëve SH.F.M.U “Isa Boletini” Rahovec.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *