Ndodh e papritura/ Japin shpirt 11 persona pasi autobusi bie: O Zot përse?

admin 0


Një ngjarje ka ndodhur në Kinën Lindore ku një kamion është për pla sur me autobusin dhe si pa soj ë kanë dhënë shpirt 11 persona.
Mediat e huaja bëjnë të ditur se kamioni fillimisht pati një pe nge së si gur ie dhe më pas me autobusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *