Ndodh Mre kullia Në Fami ljen Shqip tare/ Nëna Pris te Djalë Pas 3 Vajzave: U Bë Me 3 Djem Trenjakë MOS DIL PA URUAR

admin 0

Ndodh Mrekullia Në Familjen Shqiptare/ Nëna Priste Djalë Pas 3 Vajzave: U Bë Me 3 Djem Trenjakë MOS DIL PA URUAR

Nëna e fëmijëve, në një intervistë për “Shqipëria live” tregon si e priti lajmin se do të presë jo një por tre foshnje. “Në fiilim u tremba pak, por dhe u gëzova shumë. Është sfidë e madhe, më ndihmon dhe goca që është 14 vjeçe”. E pyetur si i dallon bebet, ajo thotë se nuk janë identik, janë të dallueshëm Dorina, po ashtu tregon dhe vështirësitë e të pasurit shumë fëmijë, ndërkohë që është e papunë. “Unë jam e papunë, edhe burri papunë, punon disa herë me sezone, në Greqi. Marrim vetëm 64 mijë lekë ndihmë ekonomike. Përveç bonusit për tre fëmijët, nuk kam asnjë ndihmë tjetër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *