Në muajin e Ramazanit, Don Xhoni ndihmon pesë familje në nevojë

admin 0

Në muajin e Ramazanit, Don Xhoni ndihmon pesë familje në nevojë

Don Xhoni tregoi sërish anën e tij humane.
Reperi Don Xhoni disa herë ka dëshmuar edhe karakterin human, duke u dalë në ndihmë familjeve në nevojë, shkruan lajmi.net.
Me anë të një postimi në llogarinë e tij në Instagram, artisti bëri të ditur se do t’i ndihmojë me ushqim pesë familje dhe atë me gjithçka që nevojitet në këtë drejtim.
Ai po ashtu tregoi se është duke agjëruar dhe po i shkon shumë mirë agjërimi, ndërsa falënderoi Zotin që ia dha mundësitë të ndihmojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *