Në vend ‘dimër’, por këto dy gra e bëjnë verë në Shqipëri – lahen në det

admin 0

Në vend ‘dimër’, por këto dy gra e bëjnë verë në Shqipëri – lahen në det

Deti pa dallgë dhe ende me ujëra të ngrohta bën që të jetë i frekuentuar. Nuk janë vetëm pushues vlonjat por edhe qytetarë nga Fieri që vijnë çdo fundjavë për të bërë plazh.Po ashtu dhe të huaj, siç janë Ukarainasit nga Kievi që shprehen se uji është i mrekullueshëm por dhe moti i ngrohtë.Për pushuesit është normale të shkojnë në plazh edhe në ditë të ftohta, pasi e kanë kthyer në zakon të shijojnë çdo ditë pushimi pranë detit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *