Nëna e re lumturohet me katërnjakë pas disa vitesh infer.tiliteti (fotot)

admin 0

Nëna e re lumturohet me katërnjakë pas disa vitesh infer.tiliteti (fotot)

Një nënë që prej vitesh përpiqej të tejkalonte probl.e.met me lindjen e fëmijëve, ka nda.rë në rrjet momentin tronditës kur doktori i tha se do të bëhej me katër fëmijë binjakë njëherësh.
30 vjeçarja Natalie Maree, nga Roebourne në perëndim të Australisë, shkruan se burrit të saj Kahn ‘thuajse i ranë të fik.ët’ kur çiftit iu dha lajmi i lumtur.
Tashmë prindërit tregojnë rregullisht për jetën me katër fëmijët e tyre Maioha Khan, Frankee Gene, Marley Rose e Maddison Grace, së bashku me vajzën e tyre 2-vjecare Kiki.

Natalie nisi të merrte injeks.ione të regullta horm..onesh kur u diag.nostikua me infe.rtilitet disa vjet më parë.
Por ajo dhe Kahn u lumturuan kur lindën vajzën e tyre Kiki, pas disa vitesh kur nuk e dinin nëse do të bëheshin ndonjëherë prindër.
Ata përsëri u shok.uan kur mësuan se Natalie ishte shtatzënë për herë të dytë në fillim të vitit, por asnjëherë nuk e mendonin se do të lindnin katër bebe njëherësh.

Nëna e re tregon për momentin kur zbuluan numrin e bebeve gjatë skanimit sonografik.
Kur Natalie kishte parë në ekran ato që dukeshin si dy qese ajo thërriti: “Binjakë”, por doktori i tha se gabohej dhe ajo pyeti nëse ishin tre. “Sonografi përsëri tundi kokën në shenjë mohuese dhe pa thënë asnjë fjalë ngriti lart katër gishta”, thotë ajo.
Nëna e pesë fëmijëve lindi bebet me ndërhyrje çezariane vetëm dy-javë para kohe dhe tashmë poston rregullisht mbi ecurinë e tyre në faqen e quajtur “Kiki and the Quads”.
Ajo trego se nevojten 90 minuta për të ushqyer katër bebet e saj, dhe më pas minutat duhen numëruar përsëri deri në vaktin tjetër të ushqimit.
Natalie ka postuar dy foto të ndryshme te vetes në faqen e saj, me barkun e mbushur me bebe dhe atë të pas-lindjes.
Ajo shkruan për 29,000 ndjekësit: “Sikur të kisha postuar vetëm foton e parë do të më ksihin përgëzuar për formën e mirë pas lindjes së bebeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *