Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë

admin 0

Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë

Një nënë shqiptare për here te parë, pas martesës lind trinjakë. I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale
Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *