Nënë e 3 vajzave/ Shqiptarja shërohet nga sëmundja e keqe: Më ndihmoi i madhi zot

admin 0

Nënë e 3 vajzave/ Shqiptarja shërohet nga sëmundja e keqe: Më ndihmoi i madhi zot

E, pikërisht në Ditën Botërore të K a nc erit të Gjirit, ku edhe u shënua në të gjitha anët e globit me aktivitete e fushata vetdijësuese, e reja nga Kosova ka dhënë një lajm të mrekullueshëm.
Ajo përmes një postimi të bërë në FB ka treguar se është shëruar plotësisht e këtë e ka bërë përmes një shkrimi emocionues:
Ky është postimi i Fitores:
Uroj me zemër që të gjithë të sëmurët të shërohen. Kini durim, sepse çdo gjë kalon me ndihmën e të madhit Zot. Ai na s pro von, na fo rc on dhe padyshim na shëron. Mos harroni ta vini vetveten në radhë të parë, është ilaçi kryesor i çdo sëmundjeje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *