Nëse shkarkohet prej Presidence Ilir Meta, a meriton të jetë Pandeli Majko Pres.ident i vendit ? Votoni në sondazh…

admin 0

Nëse shkarkohet prej Presidence Ilir Meta, a meriton të jetë Pandeli Majko Pres.ident i vendit ? Votoni në sondazh…

Ish kryem.inistri dhe ministri për diasporë e njëherit deputet për shumë vite, Pandeli Majko nuk ka mund të fitojë mandatin e deputetit pasiqë PS në Tiranë morri vetëm 18 deputet kurse Majko ishte i 19 me rradhë. Ai përmes një mesazhi ka falenderuar të gjithë mbështetësit, por pas procedurave për shkarkim të presidentit aktual Meta a bëhet gati Majko ti zë vendin?
Pikërisht tani pas votës kundër presidentit në kuvend dhe defakto ndodhi dhe shkarkimi i tija me këtë rast kemi edhe krijuar sondazhin gjithkombëtarë se a është momenti dhe koha që Pandeli Majko të mer pozitën e Pres.identit të vendit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *