Nevojë urgjente për ndihmë! Kjo grua shqiptare nënë e dy fëmijëve ka nevojë për ndihmën për të shpëtuar nga sëmundja e ligë: Mos i lini fëmijët e saj jetim

admin 0

Nevojë urgjente për ndihmë! Kjo grua shqiptare nënë e dy fëmijëve ka nevojë për ndihmën për të shpëtuar nga sëmundja e ligë: Mos i lini fëmijët e saj jetim

Një apel për ndihmë ka mbërritur në redaksinë e ”Revistës Ora”. Një grua shqiptare ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve për t’u shëruar nga sëmu ndja e ligë.
Brikela Tushaj (Qilimi), e cila është 46 vjeç dhe nënë e dy fëmijëve, u dia gnostikua me Leu kemi Akute Myelodi dy muaj më parë në spitalin Nënë Tereza.
Sëmundja po përparon shpejt dhe e vetmja mundësi në dispozicion është që Brikela të trajtohet mjekësisht në Itali me dy seanca të tjera k imi oterapie dhe një transplant. Tani për tani ajo po trajtohet në spitalin e San Bertolo në Itali me kursimet e familjes që po mbarojnë.”
Familja e saj nuk ka mundësi ekonomike dhe ndaj ajo ka nevojë për ndihmën e të gjithë shqiptarëve për të jetuar. Linku me të dhënat ku mund ta ndihmoni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *